Author Topic: Ideja  (Read 39 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Mikhail

• Newbie
  • *
  • Karma 0
  • ~Green Star~ [RolePlay]
    • View Profile
Ideja
« on: March 12, 2012, 08:31:33 pm »
1. da ima organizacija koja ce se zvati Parking Servis;oni samo mogu da kupe Non-rp parkirana vozila i da odvezu u svoju bazu na parking,i tamo da moze da se podignu vozila

2.Da ima negde mehanicarska radnja i da tu samo moze da se poprave kola

3.Da u FBI i PD na Bulletu,Inf,Turisimu da moze da se stavi sirena na krov,tj da se stavi rotacija
Da to bude komandama /sirenaon i /sirenaoff

4. Da kad FBI,PD,SWAT... Idu u lov na nekog s wl ili naku bandu da kad kazu oni da bace oruzje na pod,da to urade komandom /dropgun, da da uzmu sa zemlje /takegun

Share on Bluesky Share on Facebook

Don_Panic

• Newbie
  • *
  • Karma 0
    • View Profile
Re: Ideja
« Reply #1 on: March 14, 2012, 05:55:13 pm »
Ja mislim da su svi ovi predlozi odlicni i da ako se mogu da se treba uraditi  :) :)

Dimplex

• Newbie
  • *
  • Karma 0
    • View Profile
« Reply #2 on: March 14, 2012, 08:35:54 pm »
Ovako, nakon 1 godine igranja na RP serveru reći ću vam ne?to, jer ovo liči na Freeroam, a ne na RP. Parking organzicija? Ti si sigurno sa SAMP Zona jel? Trololo. Ovo za 2 je ok. 3 da ti ne?to pojasnim, kad se stavi sirena na krov mo?e ju maknuti samo onaj igrač koji ju je postavio, respawnali vi vozila ili ne jedino rje?enje je GMX. 4 NE, NE I NE.
Sad vi meni recite jednu stvar, za?to je FBI I SWAT ODVOJEN? Kad ste već skidali botovsku skriptu sa Balkan SAMPa mogli ste je bar preurediti
« Last Edit: March 15, 2012, 02:29:08 pm by Dimplex »

filip.admin96

• Administrator
  • Newbie
  • Karma 0
    • View Profile
« Reply #3 on: March 15, 2012, 02:49:16 pm »
OVAKO:
1.IMAS PARKING SERVIS!
2.RADI NA OVOM PRINCIPU-OVAKO.ZAKACIS AUTO KOJI JE NA CESTI ODVEZES GA U PARKING SERVIS I TAKO KUCAS /PARE
3.IMAS INVENTRY ZA TAKE GUN I PUT GUN
-/PUTGUN[SLOT]
/TAKEGUN[SLOT]